PIZZA PUNTO BOUTERSEM

PIZZA PUNTO BOUTERSEM Pizza Punto Boutersem

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 156 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Punto Boutersem. Meer weten? Ontdek meer

23 jun 2022 om 7:20 Lekker!!
22 jun 2022 om 6:23 Eten was goed zoals gewoonlijk! Hier bestellen we altijd.
19 jun 2022 om 19:12 Om exact 16u30 besteld omdat we weg moesten. Telefonisch even laten weten dat we graag snelle levering hadden .Levering pas om 18u00, zoals aangegeven op de computer. Jammer, het was wel erg vriendelijke levering en lekkere pizza's.
18 jun 2022 om 16:57 Beste service ever thanks pizza punto
18 jun 2022 om 0:29 Ik heb aleen maar drank een 1 ijsje besteld maar het 1 ijsje hat beetje ijs in het potje ook all was het een ben en jery
11 jun 2022 om 18:49 Heel lekker bedankt Pizza Punto!
10 jun 2022 om 20:54 Ik had kapsalon gevraagd friet niet lekker lijkt van gisteren ofzo wortels ware uitgedroogd en vlees verband dat was de eerste en de laatste keer dat ik hier heb besteld !
6 jun 2022 om 22:03 Altijd op tijd en heel lekker!
5 jun 2022 om 0:13 Lekker!!
3 jun 2022 om 20:16 Ik had kapsalon besteld de frieten zagen er precies van gisteren ofzo uit en terug opnieuw gebakken, ware sommige ook verbrand en veel saus geen kaas .
29 mei 2022 om 21:37 Alles dik in orde. Lekker veel groentjes op de vegetarische pizza.
29 mei 2022 om 17:04 Super bezorging, altijd vers en zeer lekker thanks punto