PIZZA PUNTO BOUTERSEM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 229 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Punto Boutersem. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 0:16 Zeer lekker!!
30 nov 2022 om 7:57 het eten is goed en is ook op tijt en hopen dat het zo maag blijven dank u
21 nov 2022 om 21:52 maar het is nog altijt goed zo maag het blijven dank u
21 nov 2022 om 11:27 We hebben meer dan 2 uur moeten wachten op ons eten. Ik begrijp dat het op zondag misschien drukker is, maar dit is echt te lang. Het was bovendien ook nogal flauw van smaak.
20 nov 2022 om 20:08 Lekkere pizza, nog heel warm geleverd Jammer dat er geen pikante olie bij geleverd wordt en dat je de grootte vd pizza niet kan kiezen.
18 nov 2022 om 20:45 Was heerlijk...
15 nov 2022 om 21:42 Bezorgtijd was goed, zoals aangegeven. Eten zelf vonden wij zelf niet zo lekker. Maar is persoonlijk
8 nov 2022 om 23:42 Eten was nog lekker warm en de levering was super snel btw de koerier was vriendelijk en knap. Deze doen we zeker meer TOP TOP TOP
8 nov 2022 om 22:05 Alles was oké.
5 nov 2022 om 21:50 Super lekker !!
4 nov 2022 om 22:31 Platte durum. Weinig vlees. Niet meer warm. Jammer. Deliverytime was eerst 30min uiteindelijk 1u10.
2 nov 2022 om 23:14 Heel erg lekker pizza gegeten! de Jalapeno's op de pizza pikant zijn echt verslavend, die heb ik nog nergens zo groot en zo goed geweten! Pizza's waren goed warm, niet duur en bezorger was heel erg vriendelijk.